Info / kontakt

Končno vzpostavil svoj prvi blog, zase in vse tiste, ki želijo slišat in videt kaj tu počnemo po katastrofi na Haitiju. Seveda tudi za donatorje. Vsem, ki ste za ta projekt donirali karkoli se iskreno zahvaljujem in upam da boste inspirirani tudi za nadaljnje doniranje.

Tekst ni primeren za medije, ker bom uporabljal domačo ljubljanščino in kot omenjeno blog namenjam opažanjam in reportaži aktivnosti našega humanitarnega društva Food For Life Global, ki se je odzval s svojo humanitarno pomočjo na vsako večjo katastrofo v zadnjem desetletju, pa še prej.

Sam se prostovoljec v društvu, ki v Sloveniji funkcionira precej časa, v zadnjih dveh letih pa dobiva pravo obliko humanitarnega društva - v smislu aktivnosti, ki jih izvajamo.Naša globalna organizacija v osnovi izvaja humanitarno pomoč v obliki distribucije svežih hranljivih obrokov ob večjih elementarnih nesrečah.
Več je na naši strani (kjer se nahajajo uradne objave); www.ffl.si

Posebnost društva je ta da je po katastrofi sposobno postaviti mobilne kuhinje, s katerimi je možno deliti tople (sveže kuhane) veganske obroke. Zaradi tega smo tudi največja vegetarijanska humanitarna organizacija na svetu, ki sedaj dnevno deli 2.000.000 oborokov brezplačno, po celem svetu. Vem, slišat je nenavadno veliko. Samo v Indiji , program Akshaya Patra deli 1.298.000 obrokov dnevno v Bangalorju in 20 drugih mestih, Program IFRF pa 150.000 obrokov dnevno v Bombju in Deliju.

Spletna stran namenjena Haitiju; haiti.ffl.org

Spletna stran globalne organizcije s sedežem v New Yorku; www.ffl.org

Donacije se še vedno sprejemajo prek SMS-ov na 1919 in TRR-ja.
Vsi podatki >>>
Upam da bo pričevanje na tem blogu večje zagotovilo, da donacije hodijo v prave roke in da ga je tja potrebno še veliko poslati.


Moj kontakt;
Uroš Colja
haiti@ffl.si
gsm v SLO: 051 413 391
gsm na Haitiju:+ 509 3861 0052 (bo vkljopljen če grem zopet nazaj)